Doe mee!

Er zijn verschillende manieren waarop u betrokken kunt raken bij ons werk! Zo kunt u deel worden van ons gebieds- of expert-netwerk, en hebben we regelmatig een brede fractievergadering waar u welkom bent.

Brede Fractievergadering

Elke drie weken komen we bij elkaar op het stadhuis met een brede groep van fractiemedewerkers, bestuursleden, experts en andere geïnteresseerden. Wil je een brede fractievergadering bijwonen? Stuur ons dan even een berichtje via het formulier.

Gebiedsnetwerk

Als ChristenUnie-SGP willen we onze lokale Rotterdamse stemmers vertegenwoordigen op het stadhuis. Om dit zo goed mogelijk te doen, maken we gebruik van ons gebiedsnetwerk. Op deze manier hebben we ogen en oren in heel Rotterdam! Draagt u ons werk een warm hart toe en informeert u ons graag over wat er in uw wijk en straat speelt? Stuur ons dan een berichtje en word onderdeel van het gebiedsnetwerk!

Expertnetwerk

Om te waarborgen dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, maken we gebruik van ons expertnetwerk. Dit zijn mensen die werken in of kennis hebben van allerlei verschillende vakgebieden en hun ervaringen en kunde graag met ons delen. Bent u ook een expert binnen een bepaald relevant vakgebied en zou u ons graag ondersteunen? Stuur ons dan een berichtje!

Ik doe mee!