De gemeenteraadsfractie voor de ChristenUnie-SGP Rotterdam is op zoek naar

een fractiemedewerker politiek

én

een breed inzetbare fractiemedewerker

Het werken voor de fractie is een unieke kans om meer van de stad te leren kennen. Je volgt de actualiteit op de voet en je komt op veel plekken in de stad door (werk)bezoeken. Je ontwikkelt een netwerk van belanghebbenden in de stad en je kan mensen aan elkaar koppelen om wat voor elkaar te kunnen betekenen. Ben je enthousiast geworden bij het lezen van één van deze vacatures en zie jij een carrière stap in de politiek wel zitten? Stuur dan je  sollicitatiebrief met CV voor 14 juni naar t.vonk@cusgprotterdam.nl. Wellicht heb je nog wel vragen naar aanleiding van deze vacatures. Neem dan contact op met Tjalling Vonk (zie bovenstaand mailadres, of bel naar 06-33 32 30 36).  Kijk ook eens op www.cusgprotterdam.nl/team/ dan krijg je een indruk van onze fractie!