De Rotterdamse ChristenUnie-SGP fractie stelt Michiel Grauss voor als kandidaat-wethouder. Fractievoorzitter Tjalling Vonk: “De selectiecommissie heeft unaniem besloten om Michiel voor te dragen. Michiel is iemand die zich al jaren inzet voor Rotterdam. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat hij vanuit zijn ervaring en christelijk-sociale visie, het goede zal zoeken voor Rotterdam en de Rotterdammers.” Michiel Grauss vervulde in de afgelopen achttien jaar diverse ambtelijke functies binnen de gemeente Rotterdam. Momenteel is hij afdelingshoofd bij de GGD Rotterdam Rijnmond/Gemeente Rotterdam. Daarnaast was hij meer dan zestien jaar gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Capelle aan den IJssel, waar hij ook woonachtig is met zijn gezin.

Bekijk hier het kennismakingsfilmpje met onze kandidaat-wethouder Michiel Grauss.