Advies formuleren voor een nieuw college

De ChristenUnie-SGP uitte vorige maand forse kritiek richting de politiek en het stadsbestuur in Rotterdam op het gebrek aan zelfreflectie en de manier waarop dat terug te zien is in de altijd positieve communicatie die het stadhuis verlaat. Raadslid Setkin Sies wil een nieuwe poging doen om toch lessen te trekken uit de afgelopen vier jaar en organiseert daarom aanstaande zaterdag 15 februari tussen 14 en 15 uur een social media spreekuur. Samen met de inwoners van Rotterdam wil Sies adviezen formuleren voor een nieuw college. “Dus niet simpel afrekenen, maar de balans opmaken en vooruitkijken.”

Een Mooierdam ontstaat als we van elkaar willen blijven leren. Het is geen ramp als er fouten worden gemaakt, zolang we hier maar lessen uit trekken. Deze lessen vormen de onmisbare bouwstenen voor het Mooierdam van de toekomst.

Neem deel aan de discussie:


Discussieer op zaterdag 15 februari tussen 14 en 15 uur met ons mee over de werkwijze van politiek en stadsbestuur in Rotterdam. Hoe? Via de social media accounts van de ChristenUnie-SGP worden diverse stellingen geplaatst, u kunt hierop reageren via twitter (met de hashtag: #advies010) of op onze facebook pagina. Alle reacties verwerken we in een lijst met aanbevelingen aan het nieuwe college van Rotterdam. Volg alvast @cusgprotterdam op twitter of like ons op facebook om de stellingen zaterdag niet te missen!
Deel dit artikel met anderen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”5067490″]