Setkin Sies opnieuw lijsttrekker

Raadslid Setkin Sies had gister tijdens het symposium over de christelijke beweging in de stad een leuke primeur voor de zaal; hij zal zich voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in 2014 opnieuw beschikbaar stellen als lijsttrekker van de ChristenUnie-SGP in Rotterdam. Vol enthousiasme en bevlogenheid wil hij zich nog eens vier jaar gaan inzetten voor de stad en haar inwoners.

Namens de ChristenUnie-SGP zet Sies zich in voor een samenleving die naar elkaar omziet en een overheid die de menselijke maat hanteert en zich pas terugtrekt als mensen ook daadwerkelijk zelfredzaam zijn. En dit is hard nodig! Er komen namelijk steeds meer verantwoordelijkheden op het bordje van de samenleving te liggen. Door bezuinigingen op welzijn bijvoorbeeld of een terugtredende overheid die uit gaat van de zelfredzaamheid van het individu. “Maar wat nu als je deze verantwoordelijkheid niet kunt dragen en niemand hebt die naar je omziet? Helaas komt dit maar al te vaak voor en dat gaat mij zeer aan het hart!”, aldus Sies.

Ga naar de pagina waar we ons voor inzetten om te zien waar we ons nog meer voor inzetten in de Rotterdamse gemeenteraad.

Indien er geen tegenkandidaten zijn zal Setkin Sies eind 2013 officieel als lijsttrekker de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 ingaan namens de ChristenUnie-SGP.

Deel dit artikel met anderen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”5067490″]