Meldpunt overlast vrachtverkeer

3 april 2015

In een poging de luchtkwaliteit te verbeteren mogen er sinds begin dit jaar geen vrachtwagens meer over de ’s-Gravendijkwal. Het resultaat? Als het goed is een gezondere lucht maar ook een forse toename van het vrachtverkeer in de omliggende straten, zoals de Mathenesserlaan en de Beukelsdijk. De ChristenUnie-SGP is een groot voorstander van de Rotterdamse milieumaatregelen maar wil wel dat er meer aandacht komt voor de neveneffecten. We ontvangen bijvoorbeeld signalen van overlast, onveilige verkeerssituaties en zelfs van beschadigingen aan woningen (barsten/scheuren). Daarom een meldpunt, om ook deze signalen onder de aandacht van het stadsbestuur te brengen! Ervaart u – als bewoner van Delfshaven – overlast door een toename van het vrachtverkeer in uw straat? Laat het ons weten! Dan zetten wij het op de politieke agenda!