ChristenUnie-SGP presenteert tienpuntenplan duurzame mobiliteit

ChristenUnie-SGP burgerraadslid Mark de Boer heeft in de raadscommissie Economie, Haven, Mobiliteit en Duurzaamheid tien voorstellen gepresenteerd voor meer duurzame mobiliteit. Zo wil De Boer bijvoorbeeld dat er een pilot komt met fietsendragers op taxi’s, een nieuwe waterverbinding tussen Charlois en Katendrecht topprioriteit krijgt en de parkeervergunning flexibeler wordt voor huishoudens die een auto delen. De Boer: “Onze voorstellen vullen volgens mij de gemeentelijke visie, waarin het autoverkeer steeds meer ondergeschikt raakt aan fiets en OV, prachtig aan. Ik vraag de wethouder deze constructieve bijdrage te omarmen en snel te beginnen met de uitvoering.”

Het Tienpuntenplan Mobiliteit van de ChristenUnie-SGP (klik op de publicatie voor fullscreen weergave):

Deel dit artikel met anderen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”5067490″]