Zorgen over toename dubieuze massagesalons

 
De ChristenUnie-SGP heeft samen met het CDA in Rotterdam een debat voor aanstaande donderdag aangevraagd over de forse toename van dubieuze massagesalons in Rotterdam, dit naar aanleiding van een artikel hierover in het AD van afgelopen zaterdag. ChristenUnie-SGP raadslid Setkin Sies wil graag duidelijkheid van de burgemeester: “In het artikel wordt de indruk gewekt dat de massagesalons naar Rotterdam komen omdat in bijvoorbeeld Den Haag en Utrecht veel strikter wordt gehandhaafd. Ik wil graag zeker weten dat ook onze burgemeester hier bovenop zit!”

Sies maakt zich zorgen over de toename van dubieuze massagesalons omdat deze vaak gepaard gaan met gedwongen prostitutie en mensenhandel, beiden thema’s die hoog op de politieke agenda staan van de ChristenUnie-SGP. Zo trekt de gemeente Rotterdam op initiatief van de ChristenUnie-SGP bijvoorbeeld extra geld uit voor de opvang van slachtoffers van mensenhandel.

Deel dit artikel met anderen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”5067490″]