Doe mee aan de KeepitCleanDay op 19 september!

 
Rotterdam doet dit jaar mee aan de internationale KeepitCleanDay, een dag waarop we met elkaar de handen uit de mouwen steken om het zwerfafval op te ruimen. Bewoners, scholen, bedrijven en verenigingen worden door wethouder Eerdmans uitgenodigd om mee te doen de stad zwerfvuilvrij te maken. De ChristenUnie-SGP steunt dit initiatief van harte en roept haar leden op ook de handen uit de mouwen te steken op 19 september!

De ChristenUnie-SGP ziet het schoonhouden van de stad primair als een belangrijke verantwoordelijkheid van de bewoners en bezoekers van de stad zelf. Eerder pleitte raadslid Setkin Sies dan ook voor een zero-tolerancebeleid voor mensen die achteloos de buitenruimte vervuilen en daarmee mede zorgen voor die hoge afvalstoffenheffing waar zoveel discussie over is. De ChristenUnie-SGP vind het dan ook een goed initiatief om met elkaar de verantwoordelijkheid te nemen voor een schonere stad.

Hoe werkt de KeepitCleanDay?
Mobiliseer vrienden, familie, buren, collega’s, verenigingsleden om samen op vrijdag 19 september uw buurt of straat op te ruimen. Om bij te houden hoeveel mensen hebben meegedaan wordt gevraagd een mail te sturen naar keepitclean010@rotterdam.nl met daarin: de locatie waar u gaat schoonmaken, met hoeveel personen u dat gaat doen, uw naam en telefoonnummer en hoeveel posters u wilt bestellen om mensen in uw omgeving te mobiliseren.

Deel dit artikel met anderen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”5067490″]