Wolfert van Borselenpenning voor Wouter Boonzaaijer

Tijdens een afscheidsbijeenkomst op 11 maart voor alle deelgemeenteraadsleden, heeft burgemeester Ahmed Aboutaleb een groot aantal onderscheidingen uitgereikt. Ook aan Wouter Boonzaaijer (portefeuillehouder in IJsselmonde namens de ChristenUnie-SGP), die zich 12 jaar lang heeft ingezet in het bestuur van de deelgemeente. Hij mocht uit handen van de burgemeester de Wolfert van Borselenpenning ontvangen, een eervolle onderscheiding.

In het officiële persbericht van de gemeente Rotterdam staat het volgende: “Wouter Boonzaaijer begon als portefeuillehouder buitenruimte en later kwam daar de ruimtelijke ordening bij. Hij zette zich in voor een groen IJsselmonde, met als kroon op het werk de laatste fase van het Spinozapark, dat nu de voltooiing nadert. Hij was 12 jaar lang een integer, gedreven en deskundig bestuurder, die daarnaast nog de tijd vond om andere zaken te behartigen, zoals je voorzitterschap van de Raad van Toezicht van de Christelijke Jeugdzorg en je commissielidmaatschap van het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde. Op de inscriptie van de penning staat: ‘Deskundig en vasthoudend’.”

Deel dit artikel met anderen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”5067490″]