Uitslagenavond in Mooierdam

Woensdagavond 19 maart belooft een zeer spannende avond te worden voor de ChristenUnie-SGP in Rotterdam met een goede hoop op een historische tweede zetel. Beleef deze avond met ons mee in pop-up store Mooierdam, een initiatief dat op zoveel positieve reacties mocht rekenen dat zelfs de landelijke uitslagenavond van de ChristenUnie – inclusief partijleider Arie Slob en diverse andere partijprominenten – ook naar Rotterdam komt! U bent van harte welkom op 19 maart!

Locatie: Mooierdam (Coolsingel 71, Rotterdam)
Tijdstip: 21:00 – 00:00

Tot 21 uur hebben Rotterdammers de mogelijkheid om hun stem uit te brengen, direct na het sluiten van de stembussen starten we in Mooierdam de Rotterdamse en landelijke uitslagenavond!

Van alles te doen
Op de verkiezingsavond kunt u niet alleen op grote schermen de uitslagen volgen, ook krijgt u een goed beeld van het Mooierdam initiatief dat de ChristenUnie-SGP samen met vele ondernemers, kunstenaars en andere betrokkenen heeft opgezet. Neem dan ook gerust een gevulde beurs mee want op deze avond kunt u prachtige producten kopen uit de Mooierdam winkel, kunstwerken bewonderen en kopen uit de galerie en een professionele social media foto laten maken! De catering zal worden verzorgd door Happietaria, een tijdelijke restaurant waarmee studenten geld inzamelen voor een ontwikkelingsproject in Bolivia. Dit goede doel bevelen we hartelijk bij u aan!

Lees hier veel meer over het Mooierdam initiatief van de ChristenUnie-SGP in Rotterdam.

Bereikbaarheid
Mooierdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op 100 meter afstand van het metrostation Stadhuis (tevens RandstadRail) en op 1 km afstand van het treinstation Rotterdam Centraal. Komt u met de auto? Dan kunt u het beste uw auto in parkeergarage Kruiskade zetten (Kruiskade 21, Rotterdam) waar vanuit u in 3-5 minuten naar Mooierdam loopt.

LIVE Verkiezingsuitslag

Woensdagavond 19 maart niet in de gelegenheid om naar Mooierdam te komen maar toch de Rotterdamse verkiezingsuitslag volgen? Op de verkiezingsavond zullen we een liveblog bijhouden met de meest recente (voorlopige) uitslagen en sfeerbeelden vanuit zowel het Rotterdamse stadhuis als pop-up store Mooierdam.

Liveblog op: cusgprotterdam.nl/live

Deel dit artikel met anderen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”5067490″]