Het Ware Rotterdam Debat in de Laurenskerk

Dinsdag 25 februari is in de Laurenskerk Het Ware Rotterdam Debat, waarbij bijna alle Rotterdamse partijen vertegenwoordigt zijn. Hier nodigen wij jou en alle andere Rotterdammers graag voor uit! Hamit Karakus (PvdA) en Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam) hebben er voor gekozen om die avond alleen met elkaar het gesprek aan te gaan, ze doen er alles aan om de Rotterdammer te doen geloven dat de komende verkiezingen alleen om een tweestrijd gaan. ChristenUnie-SGP lijsttrekker Setkin Sies is het daar niet mee eens: “Wil je verandering, dan moet je vooral niet op hen stemmen. Kom naar de Laurenskerk en ontdek hoe kleurrijk het palet is in Rotterdam!”

Het Ware Rotterdam-debat

25 februari 2014
Inloop 19.30, aanvang 20.00
Laurenskerk, Grotekerkplein 15

Deel dit artikel met anderen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”5067490″]