Intrekken bevoegdheid IJsselmonde is slecht signaal

De deelgemeente IJsselmonde besloot onlangs na een uitgebreid participatietraject met oa bewoners om geen vergunning af te geven voor een feestzaal aan de Veranda (dat is vlak naast Pathé De Kuip). Om de ontwikkeling toch door te zetten stelt het stadsbestuur nu voor om de bevoegdheid van de deelgemeente in te trekken. ChristenUnie-SGP raadslid Setkin Sies is daar fel op tegen: “Ongeacht of deze feestzaal er nu wel of niet moet komen, dit voorstel is een heel slecht signaal naar bewoners. Ik hoop niet dat dit een voorbode is voor de manier waarop we zo dadelijk de gebiedscommissies gaan behandelen.”

De ChristenUnie-SGP schaart zich achter het besluit van de deelgemeente IJsselmonde om op deze locatie geen grote feestzaal (voor max. 1300 personen) toe te staan i.v.m. de overlast die dit zal opleveren voor de omwonenden. Sies zal dan ook een motie van Leefbaar Rotterdam steunen om de verantwoordelijke wethouder terug te fluiten.

Deel dit artikel met anderen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”5067490″]