Wat extra aandacht voor ouderen!

Veel ouderen in Rotterdam hebben behoefte aan contact en kunnen praktische ondersteuning in het huishouden erg goed gebruiken. Lang niet iedereen kan daarvoor terugvallen op familie en/of kennissen en door bezuinigingen krijgt de thuiszorg ook steeds minder tijd voor de bezoeken. De ChristenUnie-SGP wil daarom samen met Serve the City de thuiszorg een handje helpen zodat (eenzame) ouderen wat extra aandacht en praktische hulp kunnen krijgen.

Maar dat kunnen we uiteraard niet zonder uw hulp! We zijn op zoek naar vrijwilligers – waarbij we een bijzonder beroep willen doen op onze eigen ChristenUnie en SGP leden – die op vrijdag 25 oktober een dag op stap willen gaan met een thuiszorgmedewerker van de Lelie zorggroep. U helpt hem/haar met de werkzaamheden waar hij/zij normaal gesproken niet meer aan toe komt, zoals bijvoorbeeld ramen zemen aan de buitenkant. Ook is er tijd voor een kopje koffie met de oudere want ook daar is vaak geen tijd meer voor (u krijgt hiervoor een lekker gebakje mee).

We hopen dat u zich massaal aanmeldt voor deze vrijwilligersactiviteit van Serve the City, zodat we op 25 oktober heel veel ouderen blij kunnen maken met een luisterend oor en wat extra praktische hulp!

Ga naar servethecityrotterdam.nl om u aan te melden en/of voor meer praktische informatie over deze vrijwilligersactiviteit!

Deel dit artikel met anderen:
[shareaholic app=”share_buttons” id=”5067490″]